Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Twee gewonden bij ongeval op N59 Kerkwerve

Toegevoegd: 13-04-2007, 20.46 uur
Door: Politie Zeeland

KERKWERVE - Donderdagavond rond 20.15 uur vond er op de N59 in Kerkwerve een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s.

Een 22-jarige automobilist uit de gemeente Veere reed over de N59, komende uit de richting van Burgh-Haamstede. Voor hem reed een landbouwvoertuig wat op de kruising met de Verseputweg voorsorteerde om linksaf te slaan.

De 22-jarige automobilist uit de gemeente Veere sorteerde tevens voor om linksaf te slaan. Om langs het landbouwvoertuig te kijken week hij nog meer uit naar links. Hierdoor kwam hij in aanrijding met de hem op dezelfde weg tegemoet komende 45-jarige autombiliste uit de gemeente Schouwen-Duiveland.

De man hield aan de aanrijding pijn op de borst over; de vrouw hoofdpijn en pijn aan haar voet. Beiden zijn per ambulance overgebracht naar het Oosterschelde ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren