Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
95 files van totaal 334 km

Zwarte kat legt verkeer in tunnelbuis lam

Toegevoegd: 20-04-2007, 12.04 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
TERNEUZEN - Een zwarte kat heeft er voor gezorgd dat de oostbuis van de Westerscheldetunnel afgelopen nacht veertig minuten dicht was voor alle verkeer.

Een automobilist meldde om tien over half twee ‘s nachts bij de kassa op het tolplein dat hij het dier onderweg was tegengekomen. In overleg met de politie werd besloten om de tunnel af te sluiten.

De kat was nog niet zo lang onderweg, hij werd in het eerste gedeelte van de tunnel gevonden. De politie had er wel even de tijd voor nodig om het dier te vangen. Om te voorkomen dat de kat nóg een keer de oversteek naar Zuid-Beveland zou wagen, is hij ‘een flink eind verderop’ weer losgelaten.

Vanwege het nachtelijke tijdstip viel de hinder voor het verkeer mee. Slechts zes á zeven voertuigen stonden om kwart voor twee aan de Zeeuws-Vlaamse kant te wachten tot de tunnel weer open ging.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren