Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

Camper total loss na aanrijding Wemeldinge

Toegevoegd: 22-04-2007, 13.28 uur
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - Bij een aanrijding nabij de Postbrug in Wemeldinge is zondagochtend één persoon gewond geraakt.

Rond 05.00 uur kreeg de politie een melding binnen dat er nabij de brug een aanrijding was gebeurd. In eerste instantie konden de agenten niets vinden, maar uiteindelijk bleek dat er onder de brug een camper lag. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers waren, werden de brandweer en de ambulancedienst met spoed ter plaatse gestuurd.

Brokstukken
Al snel bleek dat een voorbijganer één persoon naar het ziekenhuis had gebracht en dat er verder geen gewonden waren. De brandweerlieden hebben bij aankomst de accu losgekoppeld en enkele gasflessen uit het wrak gehaald. Omdat brokstukken van de camper her en der verspreid lagen, moesten er twee bergingsvoertuigen en een grote kraanwagen aan te pas komen om het wrak te bergen.

Nadat het wrak was afgevoerd hebben de brandweerlieden het wegdek gereinigd. Over de toedracht van het ongeval is nog niets bekend. Ook is nog geen duidelijkheid over de ernst van het letsel van de inzittende.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren