Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Gewelddadige overval op Kruidvat in Goes

Toegevoegd: 26-04-2007, 11.29 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Woensdagavond is een gewelddadige overval gepleegd op een Kruidvat filliaal aan De Spinne in Goes.

Na sluitingstijd, rond 17.45 uur, waren drie personeelsleden aan het werk in het magazijn. Opeens kwamen drie gemaskerde personen het pand binnen. Onder dwang en met geweld namen de overvallers goederen en geld weg. De daders gingen er met een onbekend geldbedrag van door.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar de daders. Alle personen zijn tussen de 17 en 20 jaar oud. Er was sowieso sprake van één negeroïde mannelijke dader en één blanke mannelijke dader. De blanke man had een zogeheten matje. Alle daders droegen tijdens de overval donkere kleding en een bivakmuts.

De politie is op zoek naar mensen die aanslaan op het signalement van de daders of die rond het tijdstip van de overval in de buurt waren en iets hebben gezien. Zij kunnen bellen met 0900-8844.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren