Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kantoor PWC Goes ontruimd na brand

Toegevoegd: 06-06-2007, 13.15 uur
Door: Christian van der Weele

GOES - Rond 11.30 uur schrokken de medewerkers van Price Waterhouse Coopers aan het Stationspark in Goes op door een brandmelding.

De bedrijfshulpverlening (BHV) ontruimde daarop het pand. In die tijd werd ook brandweer Goes gealarmeerd en deze rukten in eerste instantie uit met een tankautospuit en een ladderwagen.

Maar doordat er een lange goederentrein passeerde bij een spoorwegovergang werd besloten om een tweede tankautospuit waar al voldoende bemanning voor was, ook te laten uitrukken. Deze benaderde het pand langs de andere kant.

Toen de eerste voertuigen ter plaatse kwamen werd al snel duidelijk dat het een kleine brand betrof. Er was sprake van kortsluiting. De brandweer had na enige tijd de brand onder controle. Toen de brand onder controle was, mochten de medewerkers het pand weer in en hun werkzaamheden vervolgen.

Het pand van Price Waterhouse Coopers is pas in 2006 opgeleverd en is een samenvoeging van de kantoren uit Bergen op Zoom en Middelburg. Er werken zo'n 100 mensen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren