Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 212 km

Bromfietser geslagen door gevallen fietser

Toegevoegd: 08-06-2007, 21.32 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Een 18-jarige bromfietser uit Oost-Souburg werd donderdag omstreeks 23.15 uur door een onbekende fietser enkele keren in het gezicht geslagen.

Toen de 18-jarige over de Schroebrug reed zag hij voor zich een fietser vallen. Vermoedelijk schrok de man van een bromfietser die vlak achter hem reed en rechtsaf de Oude Vlissingseweg insloeg.

Toen de 18-jarige bij de fietser stopte en vroeg of alles goed met hem was, sloeg de man hem enkele keren door het open vizier van zijn helm in het gezicht. Waarschijnlijk dacht de fietser dat de de 18-jarige bromfietser vlak achter hem had gereden, waardoor hij was geschrokken en daarna was gevallen.

De fietser stapte daarna weer op zijn fiets en reed weg. De bromfietser heeft aangifte gedaan van mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren