Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 46 km

Drie gewonden bij zware aanrijding

Toegevoegd: 09-06-2007, 20.26 uur
Door: Politie Zeeland

BROUWERSHAVEN - Zaterdagmiddag omstreeks 13.50 uur (juiste tijdstip) vond een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s waarbij diverse mensen gewond raakten.

Een 19-jarige Duitse vrouw reed met haar personenauto, met daarin nog vier inzittenden, over de Delingsdijk, komende uit de richting van Brouwershaven. Op de kruising met de Heuvelsweg wilde zij linksaf slaan.

Hierbij verleende zij geen voorrang aan een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 34-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland. Een flinke aanrijding was het gevolg. Door de klap van de aanrijding schoot de auto van de Duitse vrouw door tegen de auto van een 67-jarige man uit Doetinchem die voor de kruising stond te wachten.

De 19-jarige Duitse bestuurster liep geen letsel op maar raakte wel in shock, drie van haar inzittenden, allen rond de 18-/19 jaar, zijn met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Twee van hen hadden beenletsel, het letsel van de derde persoon is niet bekend.

De 34-jarige automobiliste is samen met haar twee kinderen van 8- en 10 jaar voor onderzoek overgebracht naar de huisartsenpost. De vrouw had een polsfractuur, haar dochter een buil op haar hoofd en het letsel van haar zoon is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren