Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 254 km

Politie houdt opdringerige man in de gaten

Toegevoegd: 16-06-2007, 20.34 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDLBURG - Politie Zeeland heeft in de regio Terneuzen (Hoek, Axel, Sluiskil) onderzoek gedaan naar diverse meldingen van jonge vrouwen/scholieren die vorige week door een vreemde man zijn benaderd.

De man benaderde op de diverse locaties de jonge vrouwen, stelde hun opmerkelijke vragen en gedroeg zich zeer opdringerig. De politie heeft onderzoek gedaan en heeft o.a. uitgebreid gesproken met alle jonge vrouwen.

De politie heeft de opdringerige man zaterdag jl. getraceerd en gecontroleerd. Tijdens het onderzoek is hij op zijn gedrag aangesproken, met het dringende verzoek hiermee te stoppen. Uiteindelijk is gebleken dat er geen sprake is van strafbare handelingen. Met de man is afgesproken dat de politie hem extra in de gaten zal houden.

Het betreft een blanke man van ongeveer 40 à 45 jaar oud. Hij heeft een onverzorgd uiterlijk en verplaatst zich momenteel in een witte, klein model, personenauto. De gegevens van deze man en zijn auto zijn bij de politie bekend. De politie verzoekt bij bijzonderheden dit wel te blijven melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren