Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen stelen geldautomaat bij winkel

Toegevoegd: 16-06-2007, 20.44 uur
Door: Politie Zeeland

SCHARENDIJKE - Vrijdag omstreeks 01.00 uur werd bij een winkelpand aan de Elkerzeeseweg in Scharendijke een poging gedaan om een geldwisselautomaat te stelen.

De daders hadden pech want in een ruimte achter de winkel waren op dat moment twee medewerkers aanwezig die zojuist reparatiewerkzaamheden hadden verricht. Zij gingen ging op het lawaai af en zagen buiten twee personen die op het punt stonden om er in een auto vandoor te gaan.

Een medewerker sloeg om dit te verhinderen met een pijp, die hij uit de winkel had meegenomen, de voorruit van de auto kapot, maar de twee reden toch weg, richting Brouwersdam.

Politie Zuid-Holland-Zuid, die door politie Zeeland was gewaarschuwd, heeft hen om 01.20 uur op de N57 bij Hellevoetsluis aangehouden. Het betreffen een 19-jarige inwoner van Hellevoetsluis en een 18-jarige Hagenaar.

Ze zijn overgedragen aan politie Zeeland en hebben inmiddels bekend. De mannen zijn in verzekering gesteld en worden begin volgende week voorgeleid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren