Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 225 km

Harde wind zorgt voor overlast in provincie

Toegevoegd: 26-06-2007, 11.52 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De harde wind heeft dinsdagochtend in de hele provincie voor overlast gezorgd.

Bij de politie kwamen met name meldingen binnen vanuit Zeeuws-Vlaanderen. Bij de meldkamer kwamen echter ook meldingen binnen vanuit Middelburg en Lewedorp.

Op veel plaatsen lagen takken of bomen over de weg. Het verkeer op de N59 tussen Oosterland en Bruinisse was de weg enige tijd gestemd nadat een boom op de weg terecht kwam. Bij de N61 tussen IJzendijke en Biervliet dreigden enkele omleidingsborden om te waaien.

In de Spiervlietstraat in Rilland waaide rond 08.00 uur een tak van een grote treurwilg op een auto. De tak kwam op de achterzijde van de auto terecht en zorgde voor grote schade.

De wind zal in de loop van de avond in kracht afnemen. Tot die tijd staat er langs de gehele westkust een stormachtige noordwesten wind. Er blijft kans op windstoten tot maximaal 90 kilometer per uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren