Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 79 km

Oudere man laat geslachtsdeel zien

Toegevoegd: 04-08-2007, 20.58 uur
Door: Politie Zeeland

SCHERPENISSE - Donderdagmiddag rond 12.05 uur is een 17-jarige fietsster uit de gemeente Tholen, aan de Gorishoeksedijk/Galgepad in Scherpenisse lastig gevallen door een onbekende man.

Het meisje fietste rond genoemd tijdstip alleen over het fietspad het Galgepad in de richting van Sint Maartensdijk. Een onbekende man, die voor haar kwam fietsen, versperde haar doorgang zodat het meisje moest stoppen.

Nadat hij aan het meisje vroeg om te kijken of er niemand aankwam omdat hij moest plassen liet hij haar zijn geslachtsdeel zien. Hierop is het meisje direct weggefietst. Onderweg kwam ze een onbekende vrouw met een buggy tegen waar ze haar verhaal aan vertelde.

Uit het gesprek bleek dat de onbekende vrouw eerder die dag, op dezelfde plaats, was aangesproken door de man. De politie zou graag in contact komen met deze vrouw en andere personen die door de man zijn aangesproken.

Het gaat om een blanke man van ongeveer 70 jaar oud. Hij is ongeveer 1.75 meter lang en droeg een fel blauw vest of jasje.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren