Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Man rijdt kilometers op wiel zonder band

Toegevoegd: 19-08-2007, 12.53 uur
Door: Politie Zeeland

KAPELLEBRUG - Afgelopen nacht om 00.55 uur is op de Gentsevaart in Kapellebrug een 40-jarige Terneuzenaar aangehouden.

Surveillerende agenten zagen ter hoogte van het TOTAL pompstation een personenauto staan en gingen poolshoogte nemen. Ze zagen dat de auto aan de rechtervoorzijde zwaar beschadigd was aan het wiel. De band was geheel verdwenen en van de velg was alleen nog een stukje over rondom de remtrommel.

De bestuurder verklaarde dat hij vanuit Antwerpen was gekomen en op de Expresweg een lekke band had gekregen. Hij was doorgereden omdat hij volgens zijn zeggen daar de band niet wilde verwisselen omdat hij dan van de Belgische politie een boete zou krijgen.

Echter, de adem van hem rook naar alcohol waarop de agenten besloten hem een blaastest af te nemen. Hieruit bleek dat hij meer dan 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs is ingenomen en hij is voorgeleid.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren