Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 119 km

Hond bijt zwarte zwaan dood in Goes

Toegevoegd: 01-10-2007, 08.51 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - In het water in de Westerstraat in Goes werd zondag omstreeks 18.45 uur een zwarte zwaan aangevallen en in de borst gebeten door een hond.


De zwaan is kort daarna overleden en werd uit het water gehaald door de dierenambulance die gewaarschuwd was door een getuige. Deze getuige had gezien dat twee mannen met een aangelijnde hond liepen.

Deze hond trok, toen hij de zwaan aanviel, de man die hem vasthad bijna mee het water in. Van deze hond is bekend dat het een zwarte hond van ongeveer 65 cm is met een witte bef. Van de mannen is alleen bekend dat zij beiden kort donker haar hebben.

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Zij worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Goes of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren