Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 240 km

Zeeuw uitgeleverd na ongeluk Duitsland

Toegevoegd: 04-10-2007, 15.30 uur
Door: Politie Zeeland

WIENSBECH (D) - Een 23-jarige man uit Sas van Gent heeft zich bij de Duitse politie gemeld met het verhaal dat hij in Wiensbech (D) een ongeval had gehad en daarna was doorgereden.

Verder bekende hij dat hij op zaterdagavond 29 september jl een auto had gestolen vanaf de Emmabaan in Koewacht. Hij had daarna een kentekenplaat van een Belgische auto gestolen, had deze aangebracht op de gestolen auto en was vervolgens vertrokken richting Duitsland.

Onderweg had hij ook nog twee keer getankt zonder te betalen. Bij Wiensbech (D) ging het mis en kreeg hij een ongeval. Hij kreeg berouw en meldde zich op het politiebureau aldaar.

De man zal uitgeleverd worden via een Europees aanhoudingbevel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren