Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 27 km

Man in kritieke toestand na ongeval N62

Toegevoegd: 04-10-2007, 17.38 uur
Door: Manfred Berrevoets & Roland de Jong

HOEK - Bij een ernstig verkeersongeval op de N62 bij Hoek is donderdagmiddag één persoon zwaar gewond geraakt. Het slachtoffer, een 71-jarige man uit de gemeente Kapelle, ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

De automobilist raakte rond 16.20 uur onwel. Nadat hij op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer was belandt, voerde hij een stuurcorrectie uit. Hierna kwam hij met zijn auto in een sloot terecht. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit om het slachtoffer te bevrijden. De traumahelikopter uit Brugge verleende ter plaatse assistentie.

Nadat het slachtoffer was gereanimeerd kon het per ambulance vervoerd worden naar het ziekenhuis in Terneuzen. Over de huidige toestand van de man is op dit moment nog niets bekend. Het ongeluk zorgde in de omgeving voor de nodige files.

Het verongelukte voertuig moest worden weggetakeld.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren