Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vreemd luchtje in woning Middelburg

Toegevoegd: 07-10-2007, 19.58 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke brandweer is zondagavond ingezet nadat de bewoner van een appartementencomplex aan de Rouaansekaai in Middelburg rond 19.30 uur een vreemd luchtje had geroken.

Nadat de brandweer ter plaatse was gegaan werden direct metingen verricht. Al snel bleek dat er inderdaad een vreemd goedje in de lucht hing. Omdat de apparatuur van de spuitgasten niet exact aan kon geven om welke stof het ging, werd besloten om energiebedrijf Delta te laten meten op de aanwezigheid van aardgas.

Benzinedop
Kort nadat twee medewerkers van Delta met hun busjes waren gearriveerd werd duidelijk wat de rare lucht had veroorzaakt. De afsluitdop van de benzinetank van een scooter die in de hal van het complex stond, was niet goed afgesloten. Hierdoor waren dampen vrijgekomen die weer hadden geresulteerd in het vreemde luchtje.

Nadat de dop weer goed was dichtgedraaid konden de brandweerlieden en de medewerkers van het energiebedrijf weer inrukken. De scooter blijft voorlopig buiten staan. Gedurende de brandweerinzet hoefden de bewoners van het complex niet geëvacueerd te worden.

De brandweer was rond 20.45 uur weer uitrukgereed.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren