Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gezin vast in auto na ongeluk in Kuitaart

Toegevoegd: 25-10-2007, 23.33 uur
Door: Roland de Jong

KUITAART - Bij een eenzijdig ongeluk bij het Zeeuws-Vlaamse dorpje Kuitaart is donderdagavond een gezin vast komen te zitten in een auto.

De auto, welke werd bestuurd door een 28-jarige vrouw uit de gemeente Hulst, raakte door nog onbekende oorzaak rond 21.10 uur van de weg naast de Meerdijk. In eerste instantie werd gemeld dat het ongeluk plaats had gevonden op de Cathelijneweg, maar dat bleek dus niet het geval.

Toen de brandweer ter plaatse kwam, bleek dat er niemand daadwerkelijk bekneld zat. De inzittenden van de auto konden het voertuig echter niet verlaten omdat de deuren niet meer open konden. De auto was immers in een sloot beland. De brandweer heeft geholpen om de personen uit de auto te halen.

De vrouw en haar twee kinderen van 2- en 4 jaar die achter in de auto zaten, zijn door het ambulancepersoneel onderzocht maar hadden geen ernstige verwondingen opgelopen. Zij zijn naar huis gebracht.

De auto moest worden weggesleept.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren