Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 70 km

Flinke aanrijding tussen trucks bij Kapelle

Toegevoegd: 26-10-2007, 08.01 uur
Door: Politie Zeeland & Roland de Jong

KAPELLE - Vanmorgen zijn rond 00.40 uur twee vrachtwagens met elkaar in aanrijding gekomen op de Rijksweg in Kapelle.

Een 40-jarige vrachtwagenchauffeur uit de gemeente Oss had kennelijk vergeten om de linker "poot" van de vrachtwagen goed op te bergen waarna deze er bij het nemen van de bocht uit was gekomen. Hierdoor was het voertuig aan de linkerzijde 1.40 meter breder geworden.

Een Poolse vrachtwagenchauffeur naderde vanuit tegenovergestelde richting waarna de "uitgestoken poot"de cabine aan de voorzijde openreet, waardoor o.a. het linkervoorwiel en de brandstoftank totaal werden vernield.

Het gevolg was een dieselspoor van ongeveer 100 meter lengte en dieselolie op de plaats waar de vrachtwagen stilstond. Voor de dieselolie is een veegwagen uit Brabant gekomen en de berm is gedeeltelijk afgegraven. Ook de brandweer werd hierbij ingezet. De weg is vanaf de Caison tot aan de Vierwegen afgezet geweest.

De Poosle vrachtwagen is afgevoerd, de andere kon op eigen kracht verder rijden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren