Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt voor seksueel misbruik meisje

Toegevoegd: 26-10-2007, 14.40 uur
Door: Politie Zeeland

HULST - Politie Zeeland heeft donderdag in Hulst een in België verblijvende 45-jarige Nederlander aangehouden.

Met toestemming van de OvJ te Middelburg was deze persoon medio september 2007 internationaal gesignaleerd in verband met de verdenking van een in Terneuzen gepleegd zedendelict, gepleegd enkele jaren geleden ten opzichte van een toendertijd minderjarig meisje, tevens familielid van verdachte.

Het slachtoffer deed in juli van dit jaar melding van dit feit, nadat zij een videoband in handen had gekregen waarop een gedeelte van de ontuchtige handelingen waren opgenomen. De videoband werd door de politie inbeslaggenomen.

De verdachte kon worden aangehouden gisterenmorgen te Hulst nadat hij een bezoek had gebracht aan familie. De verdachte werd in verzekering gesteld en naar Torentijd te Middelburg overgebracht. Verdachte wordt vanmiddag voorgeleid door de OvJ te Middelburg bij de Rechter commisaris.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren