Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 84 km

Rommelmarkt in oude brandweerkazerne Middelburg

Toegevoegd: 21-01-2005, 22.47 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Morgenochtend (zaterdag 22 januari 2005) kan iedereen die wellicht oud materiaal van het Stadsgewestelijke brandweerkorps Vlissingen-/Middelburg wil kopen zich begeven naar de oude brandweerkazerne aan de Looijerssingel in het centrum van Middelburg.

Het materiaal is uitgesteld in de oude werkplaats van de kazerne en de opbrengst van de verkoop zal volledig ten goede komen van de stichtingen "Magirus 1931", "brandweerford 1937" en "Jeugdbrandweer Vlissingen". Het is de bedoeling dat met het geld de oude voertuigen hersteld gaan worden en dat de jeugdbrandweer haar uitrusting op peil kan houden, dan wel uit kan breiden.

Het meerendeel van de spullen is overigens 'vrijgekomen' na de diverse verhuizingen die hebben plaatsgevonden binnen het brandweerkorps. Onder de materialen zijn diverse oude brandweerspullen, waaronder enkele items die afkomstig zijn uit de oude musea in de Middelburgse kazerne en het TRC in Vlissingen.

De bezoeker van deze verkoop kan onder andere producten kopen als petten, piepers, portofoons, brandemmers, instructieboeken, schildjes, vaantjes en foto's. Ook zijn er diverse bureau's, kasten en stoelen te koop. De verkoop begint om negen uur en eindigt om 12 uur 's middags.

De verkoop is overigens bestemd voor iedereen die maar enigszins interesse heeft: dus voor zowel brandweerlieden als 'buitenstaanders'. De Stadsgewestelijke brandweer heet alle bezoekers van deze website van harte welkom tijdens de rommelmarkt in de Middelburgse kazerne!


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren