Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 27 km

Man zwaargewond na val van steiger

Toegevoegd: 05-12-2007, 11.26 uur
Door: Politie Zeeland

SLUISKIL - Een 40-jarige Rotterdammer is vanmorgen gewond geraakt nadat hij tijdens werkzaamheden van circa 6 meter hoog naar beneden was gevallen. 

De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Omstreeks 11.00 uur was hij samen met enkele collega's aan het werk in een fabriekshal op een bedrijfsterrein aan de Industrieweg.

Tijdens het afbreken van een steiger viel hij door nog onbekende oorzaak naar beneden. Tijdens zijn val raakte hij nog een aantal buizen en kwam vervolgens op de vloer terecht. De Rotterdamse traumahelikopter werd ingezet om medische bijstand te verlenen aan de ambulancedienst ter plaatse.

De Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren