Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Chauffeur in kritieke toestand na ongeluk

Toegevoegd: 09-12-2007, 14.38 uur
Door: Roland de Jong

DINTELOORD - Diverse Thoolse brandweerploegen zijn in de nacht van zaterdag op zondag opgepiept voor een ernstig verkeersongeval in het Noord-Brabantse Dinteloord.

De groepen werden opgepiept nadat een 21-jarige taxichauffeur uit Rosendaal rond 03.10 uur in een sloot reed nabij de Noordzeedijk. Toen de politie arriveerde zat de man nog in de auto. Nadat hij uit het water was gehaald, werd de man op de kant gereanimeerd. Hij werd vervolgens in kritieke toestand overgebracht naar het Amphiaziekenhuis in Breda.

Brandweerduikers hebben ter plekke gezocht naar eventuele andere slachtoffers. De hulpverleners troffen verder echter niemand aan. Uit een onderzoek van de politie is gebleken dat het slachtoffer in een bocht rechtdoor is gereden om vervolgens in de sloot te belanden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren