Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist zet wegpiraat aan de kant

Toegevoegd: 15-12-2007, 23.58 uur
Door: Politie Zeeland

WAARDE - De politie heeft zaterdagmorgen het rijbewijs ingenomen van een 25-jarige automobilist uit Rotterdam.

Op de noordbaan van de A58 ter hoogte van Waarde was de Rotterdammer tot 4 maal toe met hoge snelheid ingereden op zijn voorgangers die op de linkerrijstrook aan het inhalen waren. Hij zat bijna bovenop hun bumper en dwong de bestuurders naar rechts door er bijna tegenaan te rijden tijdens het passeren.

Dit resulteerde in heftige schrikreacties bij de ingehaalde bestuurders.Tijdens deze manoeuvres haalde hij snelheden van boven de 150 km/u. De automobilist is door een medeweggebruiker aan de kant gezet waarna de politie werd geïnformeerd.

Die heeft de man meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Naar aanleiding van getuigenverklaringen over zijn gevaarlijke rijgedrag werd rijbewijs ingevorderd.

De politie is nog op zoek naar eventuele andere weggebruikers die ook zijn "achtervolgd" door deze Rotterdamse automobilist. Zij kunnen zich melden op 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren