Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 82 km

Minister Ter Horst praat over veiligheid

Toegevoegd: 17-12-2007, 14.39 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
HEINKENSZAND - Minister Ter Horst van Binnenlandse Zaken is vandaag op bezoek. Zij praat met de Zeeuwse burgemeesters, de commissaris van de koningin, de korpschef van de politie en met de directeur Veiligheidsregio.

Het bezoek van de minister staat in het teken van 'veiligheid'. De provincie is al een tijdje in gesprek met het ministerie over veiligheidsvraagstukken. Aanvankelijk gingen die gesprekken over de Westerscheldetunnel, later werden ze uitgebreid tot de Westerschelde.

Burgemeester Gelok van Borsele nodigde de minister in april al uit om kennis te komen maken met een kleine gemeente die een groot aantal risico's heeft. In de gemeente staat de kerncentrale, Vlissingen-oost is vlakbij en een groot deel van het grondgebied grenst aan de drukke Westerschelde.

De minister arriveert om 13.45 uur in de brandweerkazerne Borssele.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren