Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Gewonde bij flinke woningbrand Arnemuiden

Toegevoegd: 17-12-2007, 13.39 uur
Door: Roland de Jong & Gerco Boeder

ARNEMUIDEN - De brandweer is in de nacht van zondag op maandag rond half drie uitgerukt voor een woningbrand aan het Tuindorp in Arnemuiden.

De bewoner ontdekte rond dat tijdstip dat er een brand woedde in hun woning. Direct werd het alarmnummer gebeld. Dit resulteerde in de komst van een tankautospuit en een autoladder.

Bij aankomst werd direct een hogedrukstraal ingezet op de eerste verdieping van het pand. Na het op orde maken van de waterwinning werd er ook een tweede straal ingezet.Toen de brandweer ter plaatste kwam had de bewoner met zijn buurman al een deel van de verdiepingsvloer verwijderd en had daar een poederblusser in leeg gespoten.

De vader van de bewoner bevond zich op het dak in een poging de brand te blussen door met een tuinslang water in de schoorsteen te spuiten. De brandhaard zat tussen de verdiepingsvloer zodat de brandweer moest breken om de brandhaard te bereiken.

Ambulancepersoneel heeft de bewoner en zijn vader onderzocht omdat zij toch wat rook binnen hadden gekregen. Bewoners van de naastgelegen woning moesten tijdelijk hun huis verlaten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren