Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beknelling bij zwaar eenzijdig ongeluk

Toegevoegd: 18-12-2007, 09.59 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een ernstig eenzijdig ongeluk op de Reuzenhoeksedijk bij Terneuzen is dinsdagochtend een 38-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen bekneld komen te zitten.

Het ongeluk vond rond 09.35 uur plaats. Ambulances, drie brandweerauto's en de traumahelikopter rukten uit om hulp te verlenen. Op de dijk was een taxibusje als gevolg van plaatselijke gladheid tegen een boom gereden. Op dat moment zat er niemand bij hem in de auto.

De bestuurder van het busje liep ernstige verwondingen op aan zijn  hoofd. Hij werd met de ambulance naar het Universitair Ziekenhuis in Gent gebracht. De politie heeft ter plaatse technisch onderzoek gedaan om de oorzaak van het ongeluk met zekerheid vast te stellen.

Eind mei van dit jaar vond op de Reuzenhoeksedijk ook een ernstig ongeluk plaats. Toen kwamen twee mannen om het leven. Het ongeluk van dinsdag gebeurde op enkele honderden meters afstand van de plaats waar het vorige ongeluk plaatsvond.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren