Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
128 files van totaal 523 km

Meisje en hond te water in Middelburg

Toegevoegd: 19-12-2007, 16.19 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De hulpdiensten zijn woensdagmiddag uitgerukt nadat een melding binnen was gekomen dat een meisje en een hond in Middelburg te water waren geraakt.

Het voorval vond rond 15.00 uur plaats bij de Seisvest tussen de Seissingel en het Klein Vlaanderen. Het meisje was op dat moment met haar hond aan het spelen. Toen de hond op het ijs ging lopen, wilde ze haar hond gaan halen. Het ijs was echter nog te dun. Hierdoor zakten het meisje en de hond door het ijs.

De moeder van het meisje alarmeerde daarop de hulpdiensten en hielp haar dochtertje en de hond uit het water. Het meisje is ter plaatse door de ambulance onderzocht en met de schrik vrijgekomen. De hond is vanwege onderkoelingsverschijnselen aan een dierenarts overgedragen.

De hulpdiensten zijn rond 16:00 uur weer ingerukt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren