Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Dronken man raakt auto en rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 30-12-2007, 21.33 uur
Door: Politie Zeeland

RILLAND - Omstreeks 22.30 uur kwam bij de politie Zeeland een melding binnen dat er een auto in de sloot lag op de Westelijke Spuikanaalweg in Rilland.

De politie is direct ter plaatse gegaan en zag op de plek des onheils dat de verlichting van de auto nog brandde. Ook zagen de agenten dat er geen bestuurder bij de auto aanwezig was. Een takelbedrijf heeft de auto uit de sloot gehaald en op dat moment kwam de eigenaar eraan.

Deze 57-jarige man uit de gemeente Tholen zat onder de natte modder, zodat het eigenlijk meteen duidelijk was dat hij uit de auto moest komen. De man riekte naar het inwendig gebruik van alcohol en hij moest dan ook een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat hij drie keer zoveel had gedronken dan is toegestaan.

Het rijbewijs van de man is ingenomen door de politie. Hij krijgt een proces-verbaal voor het rijden onder invloed, het verlaten van een ongevalsplaats en ook gaat het CBR kijken of de man nog wel geschikt is om in een auto te rijden. De reden hiervoor is o.a. dat de man twee jaar geleden eenzelfde ongeval heeft veroorzaakt.

De Tholenaar hield trouwens bij hoog en bij laag vol dat hij zelf niet in zijn auto had gereden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren