Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij woningbrand Oost Souburg

Toegevoegd: 31-01-2008, 05.19 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Bij een woningbrand aan de Ritthemsestraat zijn donderdagochtend vroeg twee personen gewond geraakt. De brand zelf was snel onder controle.

De gewonden bevonden zich in de woning toen daar rond 04.10 uur brand uitbrak. De twee werden in toegesnelde ambulances behandeld aan hun letsel. Eén van de twee moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonden is niets bekend.

Volgens de brandweer is het vuur ontstaan in de keuken. Een oververhitte vetpan heeft er voor gezorgd dat de woning binnen korte tijd vol rook kwam te staan.

De Stadsgewestelijke brandweer rukte met twee blusvoertuigen en een hoogwerker uit om de brand te bestrijden. De inzet van de hoogwerker bleek niet noodzakelijk. De bemanning van de tweede tankautospuit heeft geassisteerd bij het ventileren van de woning. De spuitgasten waren binnen een uur na de melding weer ingerukt.

Een medewerker van Salvage is ter plekke geweest om de schade op te nemen en de bewoners te helpen bij de verdere afhandeling van de brand. De straat was enige tijd afgesloten voor het verkeer.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren