Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kleine brand in sloopwoning aan Trompstraat te Goes

Toegevoegd: 30-01-2005, 19.37 uur
Door: Brandweer Goes

GOES - Een brandje in een sloopwoning aan de Trompstraat in Goes liet zich zondagmorgen ernstiger aanzien dan het in werkelijkheid was.


Bij aankomst van de brandweer was sprake van forse rookontwikkeling vanuit het dak van de woning. Dat deed vermoeden dat de brand zich al flink had ontwikkeld. Het bleek echter al snel dat een brandend bankstel in de verder lege woonkamer op de begane grond daarvan de oorzaak was. Met een straal hoge druk kon het vuur snel worden geblust.

De gehele woning werd doorzocht op eventuele krakers of zwervers, maar er werd niemand gevonden. Met een warmtebeeldcamera werd gezocht naar andere brandhaarden, maar ook die werden niet aangetroffen.

Binnen een uur was het klusje geklaard en kon men terugkeren naar de kazerne.  


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren