Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 25 km

Politie vortdert rijbewijzen alcomobilisten in

Toegevoegd: 01-03-2008, 23.04 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De Zeeuwse politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag de rijbewijzen van vier dronken automobilisten ingevorderd. Tegen alledrie is proces-verbaal opgemaakt.

Rond 03.20 uur werd een 18-jarige automobilist uit Hulst op de Minderbroederstraat in zijn woonplaats gecontroleerd op het rijden onder invloed. Uit de ademanalyse bleek dat de man ruim 2,3 maal te veel had gedronken.

Ongeveer tegelijkertijd werd op de Bellamystraat in Terneuzen een 23-jarige automobilist uit Terneuzen gecontroleert op hetzelfde delict. Uit zijn ademanalyse bleek dat hij ruim 1,6 keer te veel had gedronken. 

Ruim een uur later, rond 04.40 uur, werd op de Julianastraat in Zierikzee een 19-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland gecontroleerd. Hij bleek ruim 2,1 keer te veel gedronken te hebben.

Zaterdagavond werd rond 21.40 uur een 51-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen gecontroleerd op de N61. Kort daarvoor was er een melding binnengekomen dat er een auto stilstond op de rijbaan van de brug bij Sluiskil.

Toen de agenten bij de auto kwamen zat de 51-jarige bestuurder voorover gebogen in zijn auto te slapen. Uit ademanalyse bleek dat hij 2,8 maal teveel had gedronken. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren