Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Felle woningbrand Oud Vossemeer

Toegevoegd: 02-03-2008, 23.51 uur
Door: Lourens Riemens & Roland de Jong

OUD VOSSEMEER - Zondagavond werd rond kwart over acht ontdekt dat er brand woedde in een woning aan de Veerstraat in Oud Vossemeer.

De brand bevond zich tussen het plafond. De blusgroep Tholen werd met hoge spoed naar de brand gestuurd. De brandweer ging éénmaal ter plekke met ademlucht en één hogedrukstraal naar binnen. Er werd een gedeelte van het plafond uitgebroken om bij de vuurhaard te kunnen.

De brand was snel onder controle. Met de warmtebeeldcamera werd gekeken of alle vuurhaarden volledig waren gedoofd. De bemanning van de logistieke brandweerbus uit Sint-Annaland werd gevraagd om ter pplekke  te gaan met een ventilator om daarmee de rook weg te blazen.

De bewoners van het pand en hun huisdieren konden op tijd in veiligheid worden gebracht. Niemand raakte gewond. Rond hald tien kon de brandweer weer inrukken.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren