Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen opgepakt bij caferuzie Vlissingen

Toegevoegd: 02-03-2008, 23.54 uur
Door: Politie Zeeland
VLISSINGEN - In de nacht van zaterdag op zondag rond 01.10 uur zijn een 22-jarige man en een 24-jarige man, beiden uit Vlissingen, aan het Bellamypark in Vlissingen aangehouden.

Het tweetal had kort daarvoor, in een cafe aan het Bellamypark, onenigheid gehad met een aantal onbekend gebleven personen. De twee mannen moesten het cafe verlaten en wilden verhaal halen bij de portier.

Agenten die voorbij reden zagen het tumult en verzochten de mannen weg te gaan. Hieraan gaven ze geen gevolg. Ook bedreigde de 24-jarige man een agent waarop hij werd aangehouden. De 22-jarige man probeerde dit te voorkomen en werd tevens aangehouden.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren