Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 46 km

Ongeluk N59 in Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 03-03-2008, 16.28 uur
Door: Politie Zeeland
MIDDELBURG - Politie Zeeland vraagt dinsdagavond 4 maart 2008, via het programma Opsporing Verzocht, aandacht voor een misdrijf dat donderdagavond 28 februari 2008 plaatsvond. Op die avond werd een 75-jarige vrouw uit Zierikzee op de Parallelweg van de N59 (ter hoogte van hectometerpaaltje 30,0) geschept door een auto.

De vrouw is over de auto heen gerold en is 20 meter verderop op het wegdek terecht gekomen. De dader is zonder zijn identiteit kenbaar te maken doorgereden. De vrouw liep zeer ernstige verwondingen op en is met een dubbele bekkenbreuk, beenbreuk, kapotte kniebanden, gebroken ribben, nekletsel en een hersenschudding overgebracht naar het ziekenhuis.

De Zeeuwse politie heeft het vermoeden dat de veroorzaker van het ongeluk uit de omgeving moet komen, mensen die niet in de omgeving bekend zijn, zullen deze weg niet zo snel kiezen. De auto die doorgereden is, is vermoedelijk een donkerkleurig, groot model sedan. Aan de voorkant moet de auto behoorlijk beschadigd zijn.

De politie wil graag in contact komen met mensen die donderdagavond 28 februari iets bijzonders is opgevallen of iets belangrijks over de gezochte automobilist weten te vertellen.

Het programma Opsporing Verzocht wordt morgen uitgezonden op Ned. 1 en begint om 21.50 uur. Woensdag 5 maart om 13.20 uur is de herhaling op Ned. 2. Getuigen kunnen hun meldingen doorgeven via de ‘Opsporingstiplijn’ 0800-6070.

Op de foto's is de situatie van de ongevalslocatie zichtbaar.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren