Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bevrijding na kopstaartbotsing afslag A58

Toegevoegd: 06-03-2008, 08.58 uur
Door: Roland de Jong
KRUININGEN - De brandweer heeft donderdagochtend na een kop-/staartbotsing op de oprit van de A58 bij de afslag Kruiningen-Yerseke (afslag 33) één persoon uit zijn auto moeten knippen.

Het ongeluk gebeurde rond 07.50 uur. De botsing vond plaats tussen een personenauto en een bestelbusje. De bestuurder van de personenauto moest uit zijn voertuig, een vrij nieuwe Toyota Avensis, worden geknipt omdat het ambulancepersoneel vermoedde dat er sprake was van rug-/nekletsel.

Brandweerploegen uit Kruiningen en Yerseke werden opgeroepen om het slachtoffer uit zijn benarde positie te bevrijden. De gewonde is met een ambulance overgebracht naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes. Over zijn exacte letsel is niets bekend.

De oorzaak van de botsing is nog niet bekend. De afrit Kruiningen/Yerseke van de rechter rijbaan (noordbaan) van de A58 was gedurende de afwikkeling van de botsing afgesloten voor het verkeer.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren