Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 214 km

Jongeren zorgen voor onrust in M'burg

Toegevoegd: 07-03-2008, 23.21 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een grote groep jongeren heeft vrijdagavond voor onrust gezorgd in Middelburg-Zuid.

In de loop van de avond zou onenigheid zijn ontstaan tussen enkele groepen jongeren, die zich hadden verzameld in de omgeving van het Shell-benzinestation aan de Statenlaan. De groep verplaatste zich later naar de Spinhuisweg en de Poortershove. Er zouden ook wapens in het spel zijn geweest.

Volgens de politie ging het om een groep van in totaal vijftig tot zestig personen. Agenten surveilleerden in de buurt om de situatie in de gaten te houden. Er werden meerdere personen gecontroleerd. Of er aanhoudingen zijn verricht is niet bekend.  Rond 22.00 uur begon de groep zich weer te verspreiden. Een half uur later was het weer vrijwel volledig rustig in de Middelburgse wijk.

Vorige week had zich ook al een grote groep verzameld in dezelfde omgeving. De politie heeft dat bevestigd. Wat de aanleiding is van de massale samenscholingen is niet bekend.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren