Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Onderzoek na vondst dode in woning

Toegevoegd: 09-03-2008, 21.26 uur
Door: PZC & Roland de Jong

TERNEUZEN - In een woning in de Nieuwediepstraat in Terneuzen heeft de politie zaterdag omstreeks 17.45 uur het leveloze lichaam van de 25-jarige bewoonster aangetroffen. Het is nog niet duidelijk of er sprake is van een misdrijf.

Het stoffelijk overschot werd ontdekt nadat bij de politie een melding was binnengekomen dat er al enige tijd twee kleine kinderen bij een raam van de woning stonden te huilen. De kinderen zijn de vijfjarige zoon en tweejarige dochter van de vrouw. Hun vader was niet thuis. Hij meldde zich 's avonds op het politiebureau, maar is vooralsnog niet aangemerkt als verdachte.

De politie heeft direct na de vondst een diepgaand onderzoek ingesteld. Zaterdag is een buurtonderzoek gehouden, maar dat heeft tot nu toe niets opgeleverd. In opdracht van de officier van Justitie wordt maandag sectie gepleegd om de juiste doodsoorzaak te achterhalen.

De politie heeft de zaak nog in onderzoek, maar sluit ook niet uit dat er sprake is van een natuurlijke dood.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren