Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewapende overval cafetaria Middelburg

Toegevoegd: 28-03-2008, 11.23 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Donderdagavond omstreeks 21.15 uur vond een gewapende overval plaats op een cafetaria in de Meanderlaan in Middelburg.

Twee gemaskerde mannen kwamen de cafetaria binnen en eisten, onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp, geld. In de cafetaria waren op dat moment 8 personen, waaronder het personeel, aanwezig. De daders zijn, met medeneming van enkele honderden euro's weggelopen in de richting van de Kruitmolenlaan.

De inmiddels gewaarschuwde politie heeft om 21.35 uur op de hoek Hoge Meestraat / Zwerfruststraat een van de vermoedelijke daders, een 17-jarige inwoner van Zierikzee, klemgereden en aangehouden. Deze 17-jarige, die in bezit was van enkele honderden euro's, is ingesloten en overgebracht naar Torentijd.

De andere dader is nog voortvluchtig en het onderzoek is nog in volle gang.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (6-4-2008 om 11:27)
Het is tocht schandalig. Je bent zelfs al niet meer veilig in een cafetaria. Het is te hopen dat de daders snel gepakt worden en sluit ze maar lang op in de gevangenis!!!!!! Overvallers hebben vaak niet door wat voor schade (psychies & financieel) ze achterlaten.
Cookie-instellingen beheren