Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 46 km

Drietal met auto te water bij Axel

Toegevoegd: 05-04-2008, 21.53 uur
Drietal met auto te water bij Axel
Door: PZC

AXEL - Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Hulsterseweg, tussen Axel en Hulst, raakte zaterdagmiddag omstreeks vier uur een auto met drie inzittenden te water.


De auto, bestuurd door een vrouw uit Hulst, schampte een boom om vervolgens in het kanaal van Axel naar Hulst te schieten. De waterstand in het kanaaltje was vrij hoog. Het voertuig zonk niet direct, waardoor de vrouw en de twee mannen uit het wrak konden komen.

Volgens omstanders zouden zij bij hun bevrijding geholpen zijn door een passerende fietser. De politie ter plaatse kon dit niet bevestigen. Politie, brandweer en andere hulpdiensten waren snel ter plaatse.

De drie zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Brandweerlieden hadden enkele uren nodig om het wrak te bergen. Het verkeer werd omgeleid.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Suzanne (5-4-2008 om 23:34)
Die 3 personen hebben ook geluk gehad dat de auto niet gelijk zonk en dat ze nog uit de auto konden klimmen. Ik wil niet weten hoe het anders gegaan zou zijn.....
Cookie-instellingen beheren