Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraken in Oosterland en Sint Maartensdijk

Toegevoegd: 07-04-2008, 12.22 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Dit weekeinde is er ingebroken in een woning aan de Molenweg in Oosterland en twee huizen in Sint-Maartensdijk. Er werden de spullen weggenomen.


De bewoners van de Oosterlandse woning verlieten rond 13.30 uur hun woning. Toen ze 's avonds rond 22.00 uur terugkwamen ont-dekten zijn de inbraak. Volgens de politie bestaat de buit uit een kluis met daarin persoonlijke spullen en sieraden. 

De eerste inbraak in Sint-Maartensdijk, in een pand aan de Keethil, werd rond 03.00 uur vannacht ontdekt door een bewoner. De man werd wakker van een geluid in zijn huis en hij had het idee dat er werd ingebroken. Toen de man polshoogte ging nemen, hoorde hij iemand uit de woning vluchten.

Bij de laatste inbraak zijn een klein geldbedrag en een mobiele telefoon weggenomen. De exacte schade van de beide inbraken is nog niet duidelijk.

De derde inbraak werd vermoedelijk tussen 00.00 en 05.30 uur gepleegd in een woning aan de Parallelweg. Uit de woning zijn tientallen euro's en mobiele telefoons met onbekende waarde weggenomen. Er is geen braakschade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (8-4-2008 om 16:26)
Als ze deze pakken handen afhakken, dan stelen ze nooit meer. Wat heeft iemand er nou aan om andermans eigendommen te jatten? Ga gewoon een baan zoeken toch?
Cookie-instellingen beheren