Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 31 km

Beknelling bij aanrijding A58 Waarde

Toegevoegd: 13-04-2008, 12.21 uur
Beknelling bij aanrijding A58 Waarde
Door: Roland de Jong
WAARDE - Bij een ongeluk op de A58 bij Waarde is zondagochtend een 42-jarige Vlissingse gewond geraakt. De brandweer moest het slachtoffer bevrijden.


Door nog onbekende oorzaak reed het slachtoffer rond 09.10 uur in haar blauwe Ford Escort in een naast de weg gelegen sloot nabij het viaduct aan de Luchtenburg. De vrouw was in de berm geraakt, tegen de vangrail geschoten en vervolgens in de sloot tot stilstand gekomen.

Brandweerploegen uit Rilland en Kruiningen werd opgeroepen om het slachtoffer uit zijn auto te knippen. Nadat de gewonde was bevrijd is deze op een wervelplank gelegd en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van het letsel van het slachtoffer is niets bekend.

De auto raakte zwaar beschadigd en is vermoedelijk total loss. Omdat bij de vrouw geen blaasproef kon worden afgenomen is er een bloedproef gedaan. De uitslag hiervan is nog niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren