Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overval cafetaria Middelburg opgelost

Toegevoegd: 14-04-2008, 19.19 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft de gewapende overval op cafetaria 'het Frietuus' aan de Meanderlaan in Middelburg opgelost. De nog voortvluchtige dader is opgepakt.


De overval werd donderdagavond 27 maart gepleegd. Nadat de twee daders er met honderden euro's van door waren gegaan in de richting van de Kruitmolenlaan, kon de politie al snel een 17-jarige dader uit Zierikzee aanhouden.

De tweede gemaskerde overvaller ging er vandoor en kon niet worden opgepakt. Deze dader, een 17-jarige Middelburger, kon afgelopen vrijdag worden aangehouden. Hij bekende de overval samen met de jongeman uit Zierikzee te hebben gepleegd.
 

De verdachte is vandaag voorgeleid aan de kinderrechter. De buit is inmiddels volledig teruggeven aan de rechtmatige eigenaar.
 
 
Zie ook:
-
Gewapende overval cafetaria Middelburg (28-03-2008)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (24-5-2008 om 14:17)
De verdachte zijn al vrij gelaten!
Kees (15-4-2008 om 17:21)
Nou vind 't wel goed van ze. Je kan wel gegevens heben, maar dan is nog maar de vraag of ze daar gelijk iets mee kunnen doen en zeker voor dat loon van hun. Maar er zijn altijd mensen die klagen maar als ze het zelf moeten doen r niets van bakken hé. Wees blij dat ze er tenminste nog iets aan doen.
Bert (15-4-2008 om 16:34)
Hoe bravo politie ze hebben een maand nodig om de tweede dader op te pakken terwijl ze zijn gegevens hadden. Zware straffen kan niet het zijn minderjarige die niet als meerderjarige gestraft kunnen orden. In Den-Haag moeten ze daar zeker is naar kijken. Maar die praten daar veel en doen niks.
Vonck (14-4-2008 om 22:26)
Reken daar maar niet te veel op Klaas.. Het word tijd dat Denhaag zich eens over de straffen buigt. Misschien moeten we eens een voorbeeld gaan nemen aan the us. Hard optreden, en hard straffen. Die 40uur die ze hier krijgen is een lachertje.
Klaas (14-4-2008 om 19:25)
Bravo politie, goed werk mag best gezegd worden. Hopelijk worden ze goed gestraft.
Cookie-instellingen beheren