Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in woning brandweercommandant Hulst

Toegevoegd: 18-04-2008, 08.40 uur
Door: P.Z.C.
HULST - De brandweer van Hulst moest gisteravond uitrukken om een eenvoudig schoorsteenbrandje in een woning te blussen.


Voor de Hulster brandweerlieden een routineklus, ware het niet dat de brand zich voordeed in de woning van brandweercommandant Jan Rijk in aan de Julianalaan in Hulst. De brandmelding kwam rond half negen binnen bij de alarmcentrale.
 
Binnen een kwartier was de brandweer ter plaatse. De vuurhaard was snel daarna bedwongen. Volgens brandweerofficier van dienst Tom Pauwels was er geen sprake van noemenswaardige schade in de woning. "Zelfs in de woning van de commandant kan wel eens zo'n brandje ontstaan", reageerde Pauwels nuchter.
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verzekering (18-4-2008 om 10:01)
Was die schoorsteen wel tijdig geveegd??
Cookie-instellingen beheren