Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse botsing op N59 bij Zierikzee

Toegevoegd: 20-04-2008, 16.12 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Bij een botsing op de N59 bij Zierikzee zijn zaterdagmiddag vijf auto's beschadigd geraakt. Bij het ongeval raakte niemand gewond.


De aanrijding ontstond rond kwart voor één toen een 27-jarige bestuurder van een bedrijfsauto met aanhangwagen niet op tijd kon remmen voor een viertal auto's die voor hem waren gestopt. De 27-jarige reed tegen de auto van een 60-jarige man die daardoor tegen de auto van een 61-jarige vrouw botste. Zij reed tegen de voorste auto met daarin een 65-jarige man.

Alle betrokkenen kwamen uit de richting van Nieuwerkerk en zijn woonachtig in de gemeente Schouwen-Duiveland. Er was alleen forse materiële schade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren