Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier auto's botsen op Zeelandbrug Zierikzee

Toegevoegd: 24-04-2008, 10.30 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Bij een aanrijding op de Zeelandbrug bij Zierikzee zijn woensdag aan het begin van de avond drie auto's beschadigd ge-raakt.


Het ongeluk deed zich rond 17.25 uur voor toen een 49-jarige auto-mobilist uit Maasdam niet tijdig meer kon stoppen toen drie voor hem rijdende auto's moesten remmen. De 49-jarige botste tegen de auto van een 39-jarige vrouw uit Sommelsdijk.

Zij reed tegen de auto van een 30-jarige vrouw uit Middelharnas, die tegen de eerste auto reed met daarin een 27-jarige man uit de ge-meente Schouwen-Duiveland. Zijn auto was het enige voertuig dat onbeschadigd bleef. De andere drie auto's liepen alle schade op.
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren