Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Man (21) zwaargewond bij ongeluk op N667

Toegevoegd: 27-04-2008, 15.03 uur
Man (21) zwaargewond bij ongeluk op N667
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Bij een eenzijdig ongeluk op de Heinkenszandseweg (N667) bij Heinkenszand is in de nacht van zaterdag op zondag een 21-jarige man uit die plaats zwaargewond geraakt.

Het slachtoffer verloor rond 00.15 uur door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur van zijn personenauto en botste tegen een boom. Toen de gealarmeerde hulpdiensten arriveerden lag het slachtoffer al naast de auto.


De gewonde is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes. De auto van de man raakte door de klap zwaarbeschadigd. Het voertuig moest worden weggesleept.

De weg was enige tijd afgesloten voor het verkeer. De politie heeft ter plekke een sporenonderzoek verricht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Getuige (25-5-2008 om 15:31)
Hallo. 1: Er was geen alcohol in het spel. 2: Hij reed niet te hard. Dus mensen denk eerst eens goed na voor dat jullie schrijven van 'zal wel door alcohol en hard rijden komen'.
bobby (30-4-2008 om 03:07)
Ik ben p/toeval 1 minuut na dit ongeluk ter plaatse geweest, er waren nog geen hulpdiensten aanwezeig en kreeg gewoon een brok ik mijn keel toen ik olaf zag liggen. sterkte jongen en zijn familie ook.
Marcel (29-4-2008 om 19:32)
Miranda en Thomas, is het dan overigens al bekend hoe dit is gebeurt? Of wordt dat liever in de 'doofpot' gestopt. Ik ken totaal de situatie niet maar de foto's spreken boekdelen. Had hij overigens zijn gordel om? Laat dit in ieder geval weer een waarschuwing zijn voor menigeen.
Miranda (29-4-2008 om 17:44)
Ik ben het helemaal eens met Thomas Joosse. Als je niet weet hoe het gebeurt is moet je niet zelf dingen gaan bedenken hoe het gebeurt kan zijn.
Lindy (29-4-2008 om 13:31)
Jeetje Olaf. Begreep dat hij er nog goed van af is gekomen, vind het echt heel heftig hoor als je die auto zo ziet had het heel wat slechter kunnen aflopen. Sterkte Olaf...
Thomas Joosse (29-4-2008 om 13:15)
Makkelijk he peer...vanuit je luiestoel commentaar leveren,hoe kan je dit nou zien? Je kent heel de situatie niet dus laat je onzinreactie lekker achterwege...
Cookie-instellingen beheren