Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 15 km

Bijeenkomst voor inwoners Zaamslag

Toegevoegd: 02-05-2008, 09.18 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG- Terneuzen organiseert zaterdag in Zaamslag een bijeenkomst naar aanleiding van de ongeregeldheden en de ernstige mishandeling van een man in het dorp.


In een persverklaring die donderdagavond is verspreid geeft burge-meester Jan Lonink aan geschokt te zijn door de gebeurtenissen die plaatsvonden in de nacht naar Koninginnedag. De bijeenkomst is bedoeld om persoonlijk met de dorpsbewoners van de kern Zaamslag te kunnen spreken over wat er allemaal is voorgevallen.

In de verklaring laat Lonink weten dat de gemeente geschokt en verbijsterd is door de mishandeling. Ook verklaart hij zijn steun aan de familie en vrienden van het slachtoffer. Hij betuigt ook zijn mede-leven aan de rest van het dorp.
 
Daarnaast geeft hij aan te denken aan de familie van de mogelijke verdachten: "Ik wil de dorpsgemeenschap oproepen elkaar niet te veroordelen, maar juist in deze moeilijke tijden elkaar tot steun te zijn", aldus Lonink.
 
De inwoners van Zaamslag zullen huis-aan-huis een uitnodiging krijgen voor de bijeenkomst.

Zie ook:
- Weer verdachte mishandeling Zaamslag opgepakt (01-05-2008)
- Arrestatie na onrustige start Koninginnedag Zaamslag (30-04-2008)
- Hevig bloedende man op straat in Zaamslag (30-04-2008)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren