Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli ingezet voor reanimatie baby

Toegevoegd: 03-05-2008, 12.33 uur
Traumaheli ingezet voor reanimatie baby
Door: Roland de Jong
RENESSE - De traumahelikopter uit Nijmegen is zaterdagochtend vroeg ingezet voor de reanimatie van een 11-maanden oud jongetje uit Tilburg in Renesse.


De hulpdiensten kregen de melding van de reanimatie rond 06.05 uur binnen. Het ging om een melding op een camping aan de Scholderlaan. Politieagenten hebben, totdat ambulancepersoneel ter plekke was, de reanimatie van het kind van omstanders overgenomen.
 
De traumahelikopter uit Nijmegen kwam ter plaatse om met ambulancepersoneel te assisteren. Het jongetje is uiteindelijk met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Daar landde de helikopter op het helidek (foto's). De brandweer van Goes stond hierbij stand-by.

Het is niet bekend hoe de toestand van het jongetje nu is. Volgens de politie is het uitgesloten dat er sprake is van een misdrijf.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren