Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Winkeldief verwisselt streepjescodes

Toegevoegd: 03-05-2008, 12.53 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In een winkel aan de Mortiereboulevard in Middelburg heeft de politie gisteravond rond 21.45 uur een winkeldief aangehouden. De man had streepjescodes verwisseld.


De man, een 43-jarige Vlissinger, had streepjescodes op goederen verwisseld en had op die manier geprobeerd goederen ter waarde van bijna honderd euro af te rekenen voor ongeveer dertig euro.

Na het passeren van de kassa werd de man in de kraag gevat door het winkelpersoneel. De Zeeuwse politie werd gewaarschuwd en door hen is de man naar het politiebureau gebracht en daar verhoord. In eerste instantie wist de man van niets. Hij is in verzekering gesteld en overgebracht naar een politiecel in Torentijd.
 

Daar heeft hij een nachtje kunnen nadenken over zijn daad en bij zijn verhoor vanmorgen bekende hij alles. De politie gaat nog een huiszoeking doen bij de Vlissinger om te kijken of hij nog meer gestolen waar herbergt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (3-5-2008 om 22:32)
Dit brengt weer veel mensen op het idee om streepjes codes te verwisselen...
Jan (3-5-2008 om 20:20)
Daan, voordat je reageert op een bericht moet je eerst eens de winkeltijdenwet er op naslaan, zal je zien dat een winkel op normale werkdagen van 6 tot 22 uur geopend mag zijn. Geweldig dat zulke mensen als eerste zo gestraft worden. Moeten ze bij elke dief doen + een behoorlijke bekeuring.
Leonie (3-5-2008 om 16:41)
Er is er maar 1 die tot zo laat open is en das de media markt. En ze waren deze keer weer niet gek!!
Daan (3-5-2008 om 16:25)
En heeft de winkelier ook een boete gehad, omdat die nog om 21.45 open was?
Cookie-instellingen beheren