Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw (29) aangerand in Vlissingen

Toegevoegd: 03-05-2008, 13.31 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Vanmorgen omstreeks 06.45 uur is een 29-jarige Vlissingse in haar woonplaats onzedelijk betast door een tot nu toe onbekende man.
 
De vrouw was rond genoemd tijdstip in Bossenburg haar hond aan het uitlaten. Zij merkte dat ze gevolgd werd door een man. De man begon tegen haar te praten en pakte haar op een gegeven moment vast.


De vrouw is op de grond gevallen en op dat moment werd zij onzedelijk betast door de man. Toen de hond van de vrouw tekeer ging is de man weggerend. De vrouw heeft aangifte gedaan bij de Zeeuwse politie, die start een buurtonderzoek op in de omgeving van de plaats van het misdrijf.
 
De man betreft een donkergetinte man van ongeveer 25 jaar oud. Mochten er mensen zijn die mogelijk iets meer kunnen vertellen over het incident dan worden zij verzocht te bellen met het servicecentrum van Politie Zeeland op 0900-8844 of zich te melden bij het Vlissings politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wimpie (3-5-2008 om 19:24)
Ook dit soort zieke geesten uit de maatschappij verwijderen. Hopelijk komt de politie gauw achter de dader(s) van dit verwerpelijke misdrijf. En het slachtoffer en haar familie veel sterkte toegewenst
Cookie-instellingen beheren